Мюсли връща желанието за секс

Още по темата

Мюслите са полезни не само за храненето, но и за сексуалното влечение. Учени разработиха рецепта, която на базата на растителни съставки повишава желанието за секс.

Забележителното е, че сместа от растения може да увеличи либидото както при мъжете, така и при жените. В мюслито, усилващо половото желание на нежния пол, се съдържат пчелен прашец, черен сусам, боровинки и тиквени семки. При мъжете съставките включват джинджифил, семена от слънчоглед, бадеми и ленени семена.

Поради забързания начин на живот много двойки се оплакват от значителна загуба на либидото, а оттам и на интерес към правене на секс.

На пазара има широка гама от лекарствени продукти, предназначени за решаване на този проблем. Но специалисти решиха въпроса по по-здравословен начин, като разработиха растителен еликсир във формата на мюсли, който постига перфектен резултат.

Създателите на любовната смес гарантират резултат 20 минути след приложение. Ако редовно закусвате с мюслито ще постигнете и дългосрочен, положителен ефект върху цялостното сексуално здраве.

Етикети:, , , ,

Остави коментар