Любимите плодове издават сексуалния темперамент

Още по темата

Плодов тест за проверка на сексуалния темперамент на партньора ви! Това не е шега. Такъв са правили според легендите мъжете в средновековието, за да проверят бъдещите си съпруги. Пред момичето се слагала тава с разнообразни плодове, но тя трябвало да избере само един. Смятало се, че по изборът й проличава какъв ще бъде сексуалния им живот занапред.  Вдъхновени от тази история американски учени направиха експеримент и изготвиха списък с плодовете, които говорят за най-добри качества под завивките:
Ананас – жените любителки на този плод са моногамни и държат на партньора си. Не мислете, че любовният живот с тези „корави дами” ще бъде скучен, защото те крият много изненади. Такива жени имат силна положителна енергия, която привлича мъжете, но в същото време са склонни да останат загадка за тях за много дълго време.
Банани – жените, които харесват този плод имат уязвима и лесно ранима душа. Те винаги са заобиколени от много мъже, защото са очарователни, но и прекалено критични към себе си. Мъжете не трябва да изтъкват техните недостатъци или рискуват да се превърнат в най-лошия им враг.
Праскови – сложен характер, който е доста труден за разбиране. Тези жени мечтаят за интересен живот. Винаги са открити към секс експерименти, но само с верен партньор, който е спечелил доверието им. Така че преди да убедите такива жени да скочат в леглото ви, трябва усилена работа, за да се докажете.
Ябълки – жени с твърди и силни характери, но и консервативни понякога. Те не се отличават с кой знае какво от всяка друга жена, но са верни на половинката си.
Круши – любителките на този плод обичат да са в центъра на вниманието. За това, ако се окажете с такава жена в леглото, ще е необходимо доста да я поглезите.
Грозде – това са онази категория жени, които не търпят да са само с един партньор. Те търсят винаги забавата и рядко си лягат сами. Основното изискване на тези жени към партньора е да има чувство за хумор и весел характер, с който да я привлекат.

Остави коментар