60% искат половинката им да отслабне

Още по темата

Дали половинката ви иска да промените килограмите си?! По всяка вероятност да. Ново проучване във Великобритания сочи, че 43% от анкетираните смятат, че техните партньори трябва да свалят поне седем килограма, за да се въведат във вид. Почти 80% искат половинката им да спре да пуши.

По-малко от една четвърт от участниците в изследването признават, че би било по-добре, ако партньорът им намали консумацията на алкохол. Само 3% от тях обаче насърчават и поддържат партньора си, решил да промени своите навици.

Според изследване от Британската фондация за сърдечни заболявания 58% от хората смятат, че най-добрият начин да убедят съпрузите си да променят нездравословния си начин на живот е да им кажат проблема директно в очите.

Изследването беше проведено, след изнасянето на статистически данни, според които средният британец консумира храна почти двойно повече от препоръчителната дневна норма. Той изяжда около 1270 кг храна всяка година. Това е равно на теглото на цял футболен отбор и е с над 384 кг повече, отколкото трябва.

Етикети:,

Остави коментар