Разочарована дама преподава как се иска ръка за брак

Още по темата

Ако сте мъж, готов да предложи брак на приятелката си, но не знаете как да предприемете този ход – вече имате помощ от специалист. Британка, разочарована от начина на искане на ръката й, преподава уроци на други мераклии.

34-годишната Сам Шепърд разказва, че дори не разбрала, че любимият й предлага брак, тъй като въпросът приличал на „предложение за излизане на пица“. Поради това тя създала компания, която да обучава други мъже в изкуството на предлагането на брак.

Компанията „Експерт в предлагането на брак“ вече е помогнала на двойки в цяла Великобритания да направят първите си стъпки към брачната клетва. Но повечето клиенти пазели в тайна факта, че плащат за помощ.

„Идеята ми хрумна от собствения ми разочароващ опит. Моят приятел ми предложи по време на караница по същия начин, по който питаш някого дали не иска да излезете на пица“, казва Шепърд. „Искам да помогна на други хора да не се чувстват така, както аз се почувствах. Първоначално си казах, че не ме е грижа, че са ме попитали по този начин, но, разбира се, знаех, че това изобщо не е вярно. Задавам ключови въпроси, за да подредя пъзела – какво кара партньора им да се смее, как прекарват съботните си сутрини, тези малки неща, които създават цялостната картина“, допълни младата жена. Тя твърди, че до момента има 100% успех в предложенията за брак.

Въпреки че приятелят й Райън Галеоци направил предложението нескопосано, двамата продължават да са заедно. Райън, който е приятел на Сам от четири години, планира да направи втори опит. Шепърд се нуждае от близо три седмици, за да планира идеалното предложение. Бъдещият младоженец или булка могат да избират от множество пакети, вариращи от консултиране на идеи на цена под 100 паунда до пълно планиране на предложението, при което всеки аспект е организиран. Шепърд твърди, че може да се побере във всякакъв бюджет – от 10 до 10 000 паунда.

„Много мъже използват Гугъл за идеи и в крайна сметка стигат до нещо обикновено. Те могат много да се развълнуват и малко да се парализират. Доброто предложение може да се превърне в предмет за разговор за дълго време, но лошото може да свърши в Ю Тюб, така че целият свят да го види“, казва Сам.

„Много от моите приятели са мъже, което ми помогна да разбера как мислят мъжете и какво ги вдървява. Знам, че те се нуждаят от помощ за подобно нещо и съм насреща, за да им я дам. Мога да им дам женската гледна точка и те не трябва да се безпокоят, че ще бъдат оценявани от приятели или от любимата си. Аз предлагам пълна дискретност“, допълва британката, която в миналото е била учителка по английски.

Остави коментар