Фразите, с които жените вбесяват мъжете

Още по темата

Всеки има любими, с които знае, че лази по нервите на околните. С годините някои жени  осъзнават точно кои точно са те, но ако още не се сещат с кои изрази вдигат кръвното на партньора си, ето ви няколко предложения:

Трябва да поговорим!

Най-омразното! Мъжете знаят, че след този увод не идва нещо хубаво и почти автоматично изключват последвалият поток от думи. Ако наистина трябва да му съобщите нещо, не започвайте така. Особено ако е положително! Тази фраза настройва събеседника ви, че ще чуе неприятни новини.

Има нещо, което трябва да знаеш!

Отново мъжката аларма е включена и кънти в главата му. Задава се буря! Често жените се спират на тази фраза, когато са излъгали за нещо и се опасяват, че всеки момент истината ще блесне. Или пък част от тяхното минало (неприятна част) заплашва да изплува на повърхността и да причини проблеми.

Както и да е/няма значение/нищо!

Когато една жена сгреши, тя не винаги е готова да признае грешката си и по този начин показва, че не желае да се говори повече по темата. Много вероятно е и мъжът да е направил или казал нещо, което е наранило половинката му. Преди това му е било обяснявано няколко пъти, че не трябва да се държи по този начин, но очевидно той не го е разбрал. В изблик на раздразнение, но и безсилие да промени стореното, жената отново се спира на тези думи, защото не иска да повтаря и не иска да крещи от ярост.

Знаеш ли кой ден сме днес?

Емоционалната страна на дамите ги кара да помнят всякакви детайли. Първия месец след първата им среща, шестия месец, година, две… и те очакват и вие да ги помните. Подобен въпрос означава, че за нея денят е специален и тя е бясна защо не е специален и за вас.

Много лошо би било да забравите годишнината от сватбата ви или рождения ѝ ден, Вероятно тогава, няма да ви попита хапливо, а ще действа далеч по-радикално.

Етикети:, , ,

Остави коментар