Това лято на мода е целият бански

Още по темата

банскиЦелият бански е на мода в САЩ. По-голяма част от дамите там – 53%, ще заложат на този модел за плажа, защото вярват, че така ще скрият недостатъците на фигурата си. 57% от тях споделят, че са консервативни и избират модел бански, който ще отива на тяхната фигура, а не модел, който е модерен. Една трета смятат, че това е и по-удобният вариант, който им осигурява на първо място комфорт на плажа.
Проучването показва още, че 63% от жените биха си купили нов бански, само ако успеят да отслабнат преди лятната си почивка. На въпрос имате ли хубаво тяло, 82% от американките отговарят категорично: „Не.“
В друго направено наскоро проучване 45% от жените признават, че са загрижени за момента, когато ще трябва да се съблекат по бански. Почти половината от анкетираните казват, че се срамуват от това повече, отколкото да се съблекат голи пред мъж за първи път.
54 на сто от участничките заявили, че коремната област е най-проблемната част от тялото им, а една пета от жените се притесняват от всички свои форми.
79% от представителките на слабия пол между 18 и 60 години използват различни шалове или рокли на плажа и никога не ходят само по бански по морския бряг. Три пъти по-обсебени за фигурата си на плажа са жените на 20 години, отколкото тези на 50 години, сочат още резултатите от изследването.
От общо 3500 анкетирани 47 на сто споделят, че комплимент от партньора им вдъхва силна увереност, докато 37% се окуражават от усмивка на непознат на улицата. Над една трета от дамите започват подготовката за лятото около месец преди планираната почивка на плажа, където ще се наложи да се съблекат по бански. За 68% от анкетираните лосионът против изгаряне е първото нещо, което слагат в чантата си преди плаж.
Етикети:, , ,

Остави коментар