Малките забранени удоволствия на жените

Още по темата

женаДамите имат  някои определено непопулярни за мъжете начини да се позабавляват и да оживят деня си, установи ново проучване. Сред най-често използваните „забранени удоволствия“ са обаждането на шефа, за да му кажат, че са болни и ще си останат вкъщи, тайничко да пожелаят бащата на гаджето си, да сложат снимка, на мъж, който страстно желаят, но никога няма да имат, на дисплея на телефона или на компютъра си.

Около 15 процента от 2000-те анкетирани жени признават, че „пооправят“ техни снимки, преди да ги качат във Facebook, за да прикрият някои малки несъвършенства.

17 процента пък лъжат, когато ги попитат колко време им е отнела покупката на дреха или чанта, като някои дори твърдят, че им е била подарък. 10% признават, че изпитват сексуално желание към бащата на приятеля си.

23 на 100 от анкетираните признават, че флиртуват, за да получат отстъпка в бар или кафене. Само 18 процента казват, че никога не са правили някое от изброените по-горе.

Изследванията показват, че подобно палаво поведение всъщност има ползотворен ефект върху здравето. То намалява стреса и ни оставя с усещането, че сме по-здрави, по-млади и по-щастливи.

От 1045 анкетирани 59 процента признават, че са направили някое от изброените „забранени удоволствия“, защото са били стресирани и са имали нужда се разсеят и успокоят. 57 процента пък заявяват, че просто са се почувствали по-добре.

Етикети:, ,
  • Категории:

Остави коментар