Скачай с Kangoo Jumps и направи страхотно тяло

Още по темата

скокОпитали те всичко, което хем е спорт, хем забавлява – от йога през пилатес до степ аеробика, тае бо, зумба и т.н.? Търсите ново вдъхновение?

Последните няколко месеца Kangoo Jumps навлезе и у нас и вече тази фитнес мания тресе почти цял свят.

Kangoo Jumps са чифт обувки с прикрепен батутен механизъм към техните подметки. Първи прототип на Kangoo Jumps е произведен около 1980 година в Унгария.

Първоначално идеята на обувките е била да помага на контузени атлети да се възстановят от травмите си. Тази концепция е доразвита от швейцареца Денис Навиле, който се фокосирал върху подобряването на удобството, дизайна и приложимостта на обувките.

Оттогава обувките се използват като средство за тренировки в аеробни часове, и са подходящи както за малки, така и за големи.

Проучвания, направени от НАСА, показват, че упражнението отскок е най-ефикасното, ефективно и приятно упражнение, което някога е било измислено. Едновременно с това всички телесни клетки, всички мускули и всички органи са мобилизирани и подготвени да бъдат най-ефективни с всеки направен скок.

Kangoo Jumps заемат малко място. Те отговарят на всички изисквания за пълноценна тренировка на тялото. Това означава, че не е нужно да си запълвате дома с голямо и скъпо фитнес оборудване. Колкото и малко да изглежда, 2-3 квадратни метра е всичко, което е необходимо за вашата тренировка с тях.

Kangoo Jumps може да се използват по много различни начини – на закрито, на открито, върху всякакви повърхности, за джогинг, игри и т.н. Така, че вие никога няма да се отегчите.

Тази тренировка помага за отслабване, има приложение в медицината (рехабилитация) и ограничава риска от увреждане на стави.

Етикети:, , ,

Остави коментар