Кое е изневяра според жените

Още по темата

изневяраСъвсем нормално е жените и мъжете да имат различна представа кое точно е изневяра във връзката им. Ето кое предизвиква гнева на дамите:

Флиртуване с непознати

Да се шегувате с продавачката в магазина, да я карате да се смее, да си разменяте комплименти. За вас може би не означава кой знае какво, но ако приятелката ви е наблизо в този момент, ще усетите погрешността на ситуацията с голяма тежест.

Сексуално напрежение между вас и някоя колежка

Може вие да сте ѝ подчинен, може да сте ѝ шеф, може да сте просто колеги, но ако между вас има сексуално напрежение и колкото по-дълго продължава това, толкова по-вероятно е да се стигне до недвусмислена изневяра.

Да излизате с бившата

Може и вече да не я обичате, но е достатъчно притеснително за сегашната ви приятелка, че изобщо ви е грижа за бившата. Доста е рисковано човек да се забърква с бившите.

Да гледате порно

Ако приятелката ви ви завари със смъкнати гащи, тя ще се огорчи, дори и единствената жена в стаята да е тази от порното на компютъра ви. Да, тя ще го сметне за изневяра. Защо? Защото предпочитате да гледате порно, отколкото да правите секс с нея.

Да ходите на стриптийз

Разбира се, вие отивате там, за да се забавлявате, не специално за да правите секс със стриптизьорка. Но, ако се приберете вкъщи целия в брокат, с размазано червило по бузите и вонящ на евтин парфюм, твърде вероятно е гаджето ви да не ви пусне доста дълго време.

.

Остави коментар