По чантата ще познаете характера на притежателката й

Още по темата

Разбира се, че не става въпрос само за съдържанието на чантата. Въпреки че всички знаем – другият синоним на хаос е „женска чанта”. Но пък в нея винаги може да откриете нещо, което доста отдавна търсите!

Чантата е жизненоважен аксесоар за всяка дама. Не може ей така да си подмотавате ръцете. Индустрията и шопинг манията, свързани с чантите, успешно конкурират женските пристрастия към купуване на нови обувки. Както всяка вещ, тя говори много за притежателя си.
Големи части избират дамите, които поставят в живота си на първо място удобството и комфорта. Те са дейни и енергични натури, оценяват възможността да разполагат с всичко необходимо подръка. Малки и изящни чанти с панделки и мъниста попадат сред аксесоарите на жените, които отделят значително време за външния си вид.

Често искат да създадат впечатлението, че са повърхностни, но това е хитринка и на практика те искат да бъдат защитавани. Малката чантичка без дръжки в повечето случаи побира ключове и GSM. За парите обикновено се грижи някой друг.

В чантите, чието съдържание прилича на първичната супа, от която се е образувал светът, нужните неща се намират дълбоко на дъното. Целият този безпорядък говори за ведър човек, настроен позитивно към света и околните. Е, не може да се разчита на него, тъй като също така спокойно забравя да ви каже и за важните неща.

Не бъркайте фенките на хаоса в чантите с колекционерките. Те събират рекламни брошури, копчета, кламери, рецепти, флакони от използвани червила, опаковки от десерти, подарени от любимия. Всяко от тях носи определено послание и затова те са мечтателки.

Някои дами пък стриктно следят за реда. Това се отразява и в чантите им. Там всичко е на мястото си, има много отделения, джобчета и прегради. Такива жени са тактични, вежливи, но все пак предпазливи към непознати, надеждни и коректни. Способни са на мили жестове.

Жени, поддържащи делови стил, предпочитат пастелни тонове. Често имат по-специфично чувство за хумор. Най-често то не може да бъде намерено в чантата, но пък там има: тефтерчета, бележник, днешния вестник, специализирано издание, дебела тетрадка, писалка, и то не само една, калкулатор. Тези жени определено биха се посветили на кариерата си и са уверени в себе си.

Етикети:

Остави коментар